MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 01. 03. 2017.

Rad "Oazine" projektne asistentice (II/2017)

'Oazina' burza: izdavanje robe'Oazina' burza: izdavanje robeOd 1. II. 2017. godini u Mirovnoj grupi Oaza zaposlena je Sanela Stanojević iz Belog Manastira kao projektna asistentica na provođenju nekih "Oazinih" projekata i kao osoba mlađa od 30 godina. Sanela je po zvanju stručna specijalistica javne uprave, koje je stekla na Pravnom fakultetu Osijek.

Na samom početku svog rada upoznala se s projektima i projektnom dokumentacijom te joj je objašnjeno za koje će aktivnosti i radionice biti zadužena.

  • Za projekt "Volontiraj i ti" ažurirala je bazu volontera i koordinatora volontera, pomagala oko nabavke materijala za edukaciju "Menadžment volontera", sudjelovala u organizaciji druženja u domovima za starije te prikupljala rezultate provedenih aktivnosti.
  • Za projekt "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji" pomagala je u "Oazinoj" burzi odjeće i obuće (zaprimala, slagala i izdavala robu), ispunjavala potrebne obrasce i izrađivala tablice s popisom svih članaka o odrađenim aktivnostima tog projekta. Pripremala je mjesečne rezultate tog projekta, što uključuje evidencije korisnika medicinske gimnastike, druženja starijih osoba, besplatne pravne pomoći te rada gerontomajstora.
  • Za projekt "Nenasilje je baš fora" – zajedno s asistenticom na tom projektu – osmišljavala je i pripremala materijale za dječje radionice, brinula o potpisnim listama i bila zadužena za pripremu osvježenja i fotografiranje.
  • Za projekt "Tolerancija – DA, nasilje – NE" pomagala je oko izrade dokumenata za praćenje projekta. Vodila je brigu oko ostvarivanja rezultata aktivnosti toga projekta, pratila provedbu projekta te arhivirala fotografije i dokumente.
  • Svakodnevno je odrađivala tzv. "press clipping", što uključuje skupljanje podataka o svim člancima iz različitih medija koji se na bilo koji način tiču "Oaze".
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok