MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 22. 03. 2017.

Snimanje emisije o enigmatici i SOZAH-u

Razgovor za emisiju 'Korak ka jednakosti'Razgovor za emisiju 'Korak ka jednakosti'U srijedu, 22. III. 2016. godine, u večernjim satima, novinarka Stana Nemet s belomanastirskog Radija Banska kosa snimila je razgovor s administratorom ove web-stranice, koji će biti emitiran u stalnoj emisiji "Korak ka jednakosti" u četvrtak, 23. III. 2017. godine, s početkom u 17 sati, na frekvenciji od 96,9 mHz.

U razgovoru je bilo riječi o enigmatici i enigmatičarima te o enigmatskim organizacijama i susretima, a posebno o Susretu odgonetača i zagonetača Hrvatske, skraćeno zvanom SOZAH, čije će se 33. izdanje dogoditi u belomanastirskom Hotelu Patria, od 22. do 24. IX. 2017. godine.

Pročitano 1001 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok