MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 13. 03. 2017.

Četvrta likovno-kreativna radionica u Batini

Bojanje podmetača...Bojanje podmetača...Bojanje podmetača...U ponedjeljak, 13. III. 2017. godine, od 15 do 17 sati, u prostorijama Mjesnog odbora Batina održana je četvrta likovno-kreativna radionica za žene u okviru projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Ana Jeličić, a na njoj je bilo deset korisnica, članica Udruge žena "Batinarke", uglavnom starije životne dobi, kojima je takav vid okupljanja gotovo jedino druženje u njihovom mjestu.

... ili nizanje papirnatih ukrasa za nakit ... ili nizanje papirnatih ukrasa za nakit ... ili nizanje papirnatih ukrasa za nakit Ovo su naših ruku djelaOvo su naših ruku djelaOvo su naših ruku djelaDeset vrijednih i dobro raspoloženih korisnica trudilo se što bolje i ljepše dovršiti radove s proteklih radionica. Jedne su bojale podmetače, a druge lijepile salvete, motale, slagale i nizale papirnate ukrase za nakit i ukrašavanje jaja. Na taj je način na kraju radionice bilo različitih uradaka, koje su korisnice ponosno izložile za slikanje kao dokaz svoje kreativnosti i marljivosti. Ali radionica ne bi bila potpuna da se za vrijeme njenog trajanja sve učesnice nisu okrijepile raznim slanim i slatkim delicijama, koje su uz priču i šalu servirale vrijedne domaćice.Nakit od papira i ukrašena jajaNakit od papira i ukrašena jajaNakit od papira i ukrašena jaja

Dokaz kreativnosti i marljivostiDokaz kreativnosti i marljivostiDokaz kreativnosti i marljivosti

Pročitano 521 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok