MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 13. 03. 2017.

Četvrta likovno-kreativna radionica u Batini

Bojanje podmetača...Bojanje podmetača...U ponedjeljak, 13. III. 2017. godine, od 15 do 17 sati, u prostorijama Mjesnog odbora Batina održana je četvrta likovno-kreativna radionica za žene u okviru projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Ana Jeličić, a na njoj je bilo deset korisnica, članica Udruge žena "Batinarke", uglavnom starije životne dobi, kojima je takav vid okupljanja gotovo jedino druženje u njihovom mjestu.

... ili nizanje papirnatih ukrasa za nakit ... ili nizanje papirnatih ukrasa za nakit Ovo su naših ruku djelaOvo su naših ruku djelaDeset vrijednih i dobro raspoloženih korisnica trudilo se što bolje i ljepše dovršiti radove s proteklih radionica. Jedne su bojale podmetače, a druge lijepile salvete, motale, slagale i nizale papirnate ukrase za nakit i ukrašavanje jaja. Na taj je način na kraju radionice bilo različitih uradaka, koje su korisnice ponosno izložile za slikanje kao dokaz svoje kreativnosti i marljivosti. Ali radionica ne bi bila potpuna da se za vrijeme njenog trajanja sve učesnice nisu okrijepile raznim slanim i slatkim delicijama, koje su uz priču i šalu servirale vrijedne domaćice.Nakit od papira i ukrašena jajaNakit od papira i ukrašena jaja

Dokaz kreativnosti i marljivostiDokaz kreativnosti i marljivosti

Pročitano 866 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok