MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 16. 03. 2017.

Druga likovno-kreativna radionica u Popovcu

Ukrašavanje plutanih podmetača salvet-tehnikomUkrašavanje plutanih podmetača salvet-tehnikomU četvrtak, 16. III. 2017. godine, u Popovcu je s članicama Udruge "Maska" održana druga likovno-kreativna radionica za žene u okviru projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Ana Jeličić, a na njoj je bilo 12 korisnica.

Vrijedne članice ...Vrijedne članice ...... popovačke Udruge 'Maska'... popovačke Udruge 'Maska'Na radionici se nastavilo s onim što je započeto na prvoj radionici, a to je ukrašavanje plutanih podmetača salvet-tehnikom. Budući da je pola posla već bilo odrađeno, korisnice su za kratko vrijeme dovršile svoje radove i ponosno ih pokazivale, kao što je i zabilježeno "Oazinim" fotoobjektivom. Pošto je radionica bila svojevrsni nastavak prethodno održane javne tribine o sprečavanju zloupotreba ugovora o dosmrtnom / doživotnom uzdržavanju starijih osoba, pa se i kroz nju provlačila ta tema, ali naravno u nešto veselijim i šaljivijem tonu, u kakvom je radionica i završila.S ponosom pokazujemo naših ruku djelaS ponosom pokazujemo naših ruku djela

Pročitano 818 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok