MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 11. 03. 2017.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (II/2017)

Ana Jeličić izdaje robu korisnicamaAna Jeličić izdaje robu korisnicama"Oazina" burza odjeće i obuće i dalje djeluje u okviru "Oazinog" trogodišnjeg programa "Pomoć ugroženim Belomanastircima", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Početkom mjeseca Burzini ormari gotovo su se ispraznili pa je preko Burzine stranice na Facebooku i preko "Oazine" web-stranice upućen poziv za doniranje robe.

Odziv donatora bio je iznenađujuće velik, bilo ih je čak i iz Rijeke, a donacije su stizale kontinuirano do kraja mjeseca. Roba je preuzimana 18 puta, a po jednu donaciju trebalo je ići osobno jer se radilo o većoj količini odjeće. Automobil je bio potpuno natrpan punim vrećama, koje su unesene u sjedište Burze u Društvenom centru. Roba se potom razvrstavala i slagala u ormare te u kutije jer u ormarima više nije bilo mjesta.

S tako velikom količinom robe porastao je i broj izdavanja robe pa su tokom mjeseca pomoć dobile 64 osobe. Korisnika je opet bilo ne samo s područja Grada Belog Manastira, nego i iz drugih baranjskim mjesta: Batine, Bolmana. Darde, Popovca, Torjanaca...

Pročitano 708 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok