MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 07. 02. 2017.

Donirajte "Oazinu" burzu odjeće i obuće (2)

Velika donacija 'Oazinoj' burzi odjeće i obućeVelika donacija 'Oazinoj' burzi odjeće i obućeNakon što smo 25. I. 2017. godine na ovoj web-stranici i na fejsbukovskoj stranici "Oazine" burze odjeće i obuće obavijestili potencijalne donatore da su "Burzini" ormari gotovo prazni, a da korisnici stalno dolaze i traže ono što im je potrebno za hladne zimske dane, javilo nam se više osoba i doniralo veću količinu različite odjeće i obuće, od one za bebe, do one za odrasle osobe. Uime "Oazinih" korisnika, HVALA SVIM DONATORIMA!

Potrebe su, međutim, velike pa je do danas većina robe i podijeljena. Ipak, nešto je i ostalo, a najviše odjeće za dječake od 11 do 12 godina. I dalje ostaje poziv da odjeću i obuću koja vam nije potrebna poklonite "Oazinoj" burzi odjeće i obuće, a ona će je pokloniti onima kojima je potrebna, a ne mogu je kupiti.

"Oazina" burza odjeće i obuće nalazi se u Ulici J. Antala 3 u Belom Manastiru, telefon 705-055.

Pročitano 867 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok