MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 24. 02. 2017.

Burza dobila još jednu donaciju iz Rijeke

Donacija za Burzu odjeće i obućeDonacija za Burzu odjeće i obućeU petak, 24. II. 2017. godine, nekadašnja korisnica "Oazinih" likovno-kreativnih radionica za žene Marica Kramarić donirala je "Oazinoj" burzi veću količinu odjeće i obuće. Vijest ne bi bila posebno zanimljiva da Marica još uvijek živi u Belom Manastiru. Međutim, prije skoro tri godine preselila se s obitelji u Rijeku. U Baranji je godinama bila nezaposlena, a tamo rade i ona i muž. Uspjeli su se smjestiti, djeca idu u školu te žive običnim porodičnim životom.

Kad god dođe u Beli Manastir kod svojih bližnjih, Marica se sretne s prijateljima pa i s članicama "Oaze" Jelenom, Sandrom i Vesnom, ali ne zaboravlja ni korisnike "Oazine" Burze odjeće i obuće. Uvijek donese ono što su joj djeca prerasla, a nije iznošeno. Ponekad donese i robu od svojih riječkih kolegica, o čemu smo već pisali ovdje.

Pročitano 1050 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok