MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 16. 02. 2017.

Sastanak projektnog tima u Gimnaziji

Veljko Frank, Nina Savić, Vesna NedićVeljko Frank, Nina Savić, Vesna NedićU četvrtak, 16. II. 2017. godine, u Gimnaziji Beli Manastir održan je šesti sastanak projektnog tima za projekt "Volontiraj i ti", na kome su bili predstavnici prijavitelja Mirovne grupe Oaza (Vesna Nedić i Ana Jeličić) i partnera Gimnazije Beli Manastir (ravnatelj Veljko Frank i pedagoginja Nina Savić). Na sastanku je bilo govora o edukacijama "Biti volonter" i "Menadžment volontera", koje su provedene u Gimnaziji. Njima su zadovoljni i predstavnici Gimnazije, i "Oazine" aktivistice, kao i trenerice koje su ih provele: Martina Hećimović i Mateja Vranješ.

Analiza evaluacijskih upitnika, koje su popunili polaznici nakon edukacije "Menadžment volontera", pokazala je da su svi trenericama dali maksimalnu ocjenu (ocjenu 5). U komentarima su napisali da im se najviše svidjelo odvijanje edukacije kroz raznovrsne igre i zanimljivo izlaganje te kroz grupni rad, u kome su imali prilike kreirati vlastite udruge i prezentirati ih. Evo nekih pohvalnih komentara (a kritika nije ni bilo):

  • Pohvala voditeljicama, cijelo vrijeme nasmijane i strpljive te vrlo kreativne.
  • Omjer prezentacija i samostalnog rada bio je odličan.
  • Hvala voditeljicama što su edukaciju napravile zanimljivom.
  • Sviđale su mi se igrice i što smo puno toga radili.
  • Iako ne volim stvari ovakvog tipa, moram reći da nije bilo loše i voditeljice su obavile sjajan posao.
  • Sve je bilo odlično i svidjelo mi se.

Projekt "Volontiraj i ti" "Oazi" je odobren na "Pozivu za prijavu jednogodišnjih projekata lokalnih volonterskih centara u 2016. godini", zajedno s projektima još 14 udruga koje se bave volonterskim aktivnostima. Financijer je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Glavni cilj "Oazinog" projekta je povećanje i poboljšanje doprinosa volontera lokalnoj zajednici na području Grada Belog Manastira. To se planira postići kroz edukaciju srednjoškolaca o volonterstvu te promoviranjem i provođenjem volonterskih akcija s građanima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok