MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 10. 02. 2017.

Prva likovno-kreativna radionica u Petlovcu

Upoznavanje sa salvetnom tehnikomUpoznavanje sa salvetnom tehnikomU petak, 10. II. 2017. godine, od 18 do 20 sati, u petlovačkoj Udruzi žena "Fijolice" održana je prva (od šest) likovno-kreativna radionica u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionica je dogovorena s predsjednicom "Fijolicā" Lidijom Vuk, na njoj je bilo 11 korisnica, a vodila ju je Jelena Opačić-Matijević.

Ukrašavanje kutija...Ukrašavanje kutija...Gotov rezultatGotov rezultatKorisnice su upoznate sa salvetnom tehnikom (ili dekupaž-tehnikom). Za učenje su korištene kartonske kutije. Poklopci su oblagani ukrasnim papirom, a donji dio kutija bojan je lak-bojama. Pritom su korisnice morale voditi računa da se donji obojani dio slaže s ukrasnim papirom na poklopcu. Poslije sušenja kutije su još i prelakirane. Tako su izrađene lijepe ukrasne kutije u kojima se može svašta držati, a korisnice su mogle biti zadovoljne svojim radom.Petlovačke kreativkePetlovačke kreativke

Pročitano 1135 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok