MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 16. 02. 2017.

Dodjela potvrda novim koordinatorima volontera

Vesna Nedić, Ana Jeličić i gimnazijalciVesna Nedić, Ana Jeličić i gimnazijalciU četvrtak, 16. II. 2017. godine, u Gimnaziji Beli Manastir, "Oazine" aktivistice Vesna Nedić i Ana Jeličić dodijelile su potvrde učenicima koji su uspješno završili edukaciju iz područja menadžmenta volontera te stekli potrebna znanja i vještine za koordinatora volontera. Tu trodnevnu edukaciju (1-3. II. 2017) provela je Mirovna grupa Oaza u sklopu projekta "Volontiraj i ti", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Koordinatori volontera postali su sljedeći učenici: Marija Blažević, Sara Bonet, Nina Gotal, Sara Ivković, Renato Jurčec, Vedrana Katalinić, Antonia Kos, Mia Kotromanović, Ana Marjanović, Valentina Markan, Lucija Mustač, Tea Šteković i Marija Vinojčić. Nadamo se da će im uručene potvrde i nadasve znanje koje su stekli pomoći u njihovom daljem volonterskom radu i razvoju i biti poticaj da svoju mladačku znatiželju i energiju pretoče u nešto zaista lijepo, korisno i humano.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok