MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 14. 02. 2017.

Besplatna pravna pomoć u "Oazi"

Natalija Havelka, pravnica Centra za mirNatalija Havelka, pravnica Centra za mirI u 2017. godini, a u sklopu projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", nastavlja se pružanje besplatne pravne pomoć u prostorijama Mirovne grupe Oaza u belomanastirskom Društvenom centru, J. Antala 3, svake srijede od 9 do 12 sati. Partner na projektu je osječki Centar za mir, nenasilje i ljudska prava, čija pravnica Natalija Havelka i pruža tu pravnu pomoć.

Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Besplatna pravna pomoć pruža se i u Dardi, u prostorijama Crvenog križa Darda, Sv. Ivana Krstitelja 116, istog dana kad i u Belom Manastiru, u vremenu od 12 do 14 sati, te svakodnevno u Centru za mir, Osijek, Trg A. Šenoe 1, tel. 031/206-886.

Pored navedenoga, pružanje informacija i savjeta Centar osigurava i putem telefona 031/206-887 i e-maila: centar-za-mir@centar-za-mir.hr ili natalija@centar-za-mir.hr.

Pročitano 1010 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok