MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 03. 02. 2017.

Menadžment volontera – treći dan

Predavačice i polaznici edukacijePredavačice i polaznici edukacije

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 3. II. 2017. godine, u Gimnaziji Beli Manastir završena je edukacija učenika pod nazivom "Menadžment volontera". Edukacija je bila dio projekta "Volontiraj i ti", kojega provodi Mirovna grupa Oaza, a financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Trećeg dana edukacije – isti učenici, iste trenerice, no atmosfera je drugačija, opuštenija, rad u grupama efikasniji, izlaganja jasnija, otvorenija, tečnija... A to sve govori u prilog tome da su naši volonteri, budući koordinatori volontera i promotori volontiranja, bili dobri slušatelji, učenici i usvajatelji onoga što su prezentirale trenerice Martina Hećimović i Matea Vranješ iz Osijeka. A tema tog trećeg dana bila je drugi dio procesa uključivanja volontera, što je uspješno odrađeno.

Nakon završene edukacije, polaznicima su podijeljene volonterske knjižice, u kojima je crno na bijelo upisano što su prošli i što su postali, a što ih je – kako kaže voditeljica "Oazinog" volonterskog centra Ana Jeličić – vidno obradovalo i iznenadilo. Nadamo se da će ih trodnevna edukacija i primjer dobre prakse i druženja potaknuti na dalji rad i veći angažman u svojoj zajednici, koja će time biti ljepša, a oni sami duševno bogatiji i zadovoljniji.

Edukaciju su uspješno prošli: Marija Blažević, Sara Bonet, Nina Gotal, Sara Ivković, Renato Jurčec, Vedrana Katalinić, Antonia Kos, Mia Kotromanović, Ana Marjanović, Valentina Markan, Lucija Mustač, Tea Šteković i Marija Vinojčić. Čestitamo im!

Svi polaznici dobili su volonterske knjižiceSvi polaznici dobili su volonterske knjižice

 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok