MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 30. 01. 2017.

Prva radionica u Osnovnoj školi Darda

Radionica 'Isti, a različiti'Radionica 'Isti, a različiti'U ponedjeljak, 30. I. 2017. godine, u Osnovnoj školi Darda, učiteljica Radmila Stanić održala je u svom 3.a-razredu prvu radionicu (od četiri!) iz "Oazinog" projekta "Tolerancija DA, nasilje – NE", kojega financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Ovih dana prve radionice održat će se u još 12 odjela te osnovne škole i Područne škole Mece.

Cilj projekta je usmjeriti učenike osnovne škole od prvog do četvrtog razreda na razvijanje multikulturalnosti i tolerancije, na poštivanje ljudskih prava i na nenasilno rješavanje sukoba.

Na radionici pod nazivom "Isti, a različiti" učenici su razvijali pozitivnu sliku o sebi i svijest o vlastitim potrebama. Naučili su uočavati pozitivne osobine drugih te razvijati suradničke odnose u grupi i razvijati međusobno povjerenje i međusobnu podršku. Svi učenici su rado sudjelovali u svim aktivnostima, radionicu su ocijenili izvrsnom i iskazali veliki interes za sljedeće radionice.

Pročitano 781 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok