MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 02. 01. 2017.

"Oazine" dječje radionice (XII/2016)

Božićno-novogodišnji pokloniBožićno-novogodišnji pokloni(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U posljednjem mjesecu 2016. godine održane su tri "Oazine" dječje kreativne radionice u sklopu projekta "Nenasilje je baš fora", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionice se održavaju u Društvenom centru petkom od 18 do 20 sati, a vodi ih Stela Fabijan. Na radionicama održanima 2, 9. i 23. prosinca djeca su od reciklažnog materijala pravila ukrase za bor.

Na kraju treće radionice djeca su se slikala s "Oazinim" kreativnim snjegovićem od kartona te su potom dobila i svoje božićno-novogodišnje paketiće. Budući da je "Oazina" burza odjeće i obuće dobila veliku donaciju plišanih igračaka (vidjeti ovdje), svatko od njih mogao je nasumce iz vreće izvući jednu takvu igračku koju je dobio na dar.

Pročitano 795 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok