MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 28. 12. 2016.

Izvanredno zasjedanje Skupštine LAG-a Baranja

Lidija Dabić, Stipan Kovačić, Ivan Doboš, Mirela AlagićLidija Dabić, Stipan Kovačić, Ivan Doboš, Mirela Alagić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 28. XII. 2016. godine, s početkom u 16 sati, u Velikoj vijećnici Grada Belog Manastira održano je izvanredno zasjedanje Skupštine Lokalne akcijske grupe (LAG) Baranja, kojim je predsjedavao Stipan Kovačić, predsjednik LAG-a. Na zasjedanju je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Zasjedanje je sazvano kako bi se, osim obaveznih planova koje Skupština mora usvojiti, članove LAG-a informiralo da je APPRRR donio Odluku o privremenom odabiru LAG-a Baranja za financiranje Lokalne razvojne strategije (LRS) za razdoblje 2014.-2020. Izvjestiteljica o toj temi bila je voditeljica Ureda LAG-a Lidija Dabić,koja je članove obavijestila da je 4. XI. 2016. godine zaprimljena spomenuta odluka, kojom je LAG-u Baranja odobreno 8.517.234,60 kuna za provedbu LRS.

Voditeljica Dabić predstavila je i Plan aktivnosti i Financijski plan za 2017. godinu, koje je Skupština usvojila bez primjedbi. U završnom dijelu Skupštine predsjedavajući Kovačić istaknuo je da su interes za učlanjenje u LAG Baranja iskazali Osnovna škola Popovac, OPG Matijević iz Suze, "Turistička agencija Robert line" iz Bilja i Udruga Izbor (Zelena točka – Baranja) iz Šećerane. Nakon završetka službenog dijela uslijedio je domjenak uz degustaciju domaćih proizvoda malih proizvođača članova LAG-a.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok