MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 07. 12. 2016.

"Oaza" dobila projekt i od Ministarstva znanosti...

'Oazina' projekt-koordinatorica potpisuje ugovor'Oazina' projekt-koordinatorica potpisuje ugovor(Fotoalbumčić se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 7. XII. 2016. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić u Ministarstvu znanosti i obrazovanja u Zagrebu potpisala je ugovor vrijedan 60.000 kuna za projekt "Tolerancija – DA, nasilje NE". Taj projekt "Oaza" će provesti u partnerstvu s Osnovnom školom Darda i Gradom Belim Manastirom.

"Oazin" projekt prošao je na "Natječaju za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2016./2017.", skupa s projektima još 127 udruga koje se bave izvaninstitucionalnim obrazovanjem djece i mladih. Popis tih udruga može se vidjeti ovdje ("Oaza" je upisana pod brojem 55).

Pročitano 934 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok