MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 06. 12. 2016.

Potpisan ugovor za projekt vrijedan 125.000 kuna

Potpis na ugovor za novi projektPotpis na ugovor za novi projektU utorak, 6. XII. 2016. godine, dopisnim putem "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić potpisala je ugovor o financiranju projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji" s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Projekt je vrijedan 125.000 kuna.

Partneri na projektu su Centar za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek i Grad Beli Manastir, a glavni cilj projekta je kroz edukacije, savjetovanje, informiranje i pružanje inovativnih socijalnih usluga smanjiti socijalnu isključenost starijih osoba u Baranji.

Projekt je prošao na "Pozivu za prijavu programa i projekata usmjerenih smanjenju i prevenciji socijalne isključenosti te socijalnom uključivanju i integraciji u život zajednice socijalno osjetljivih skupina", skupa s programima i projektima još 75 udruga iz Hrvatske koje se bave zaštitom starijih osoba. Popis tih projekata i programa može se vidjeti ovdje.

Pročitano 960 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok