MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 25. 10. 2016.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (IX/2016)

Zimska garderoba donesena iz skladištaZimska garderoba donesena iz skladišta"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u okviru "Oazinog" trogodišnjeg programa "Pomoć ugroženim Belomanastircima", kojega financira Ministarstvo socijalne politika i mladih. Tokom devetog mjeseca 2016. godine Burza je robu zaprimila 15 puta, a izdavala je 43 puta.

Krajem mjeseca iz skladišta u garaži koja se nalazi u dvorištu Društvenog centra donesena je u Burzu velika količina odjeće i obuće namijenjene nadolazećim zimskim danima. Radilo se o velikoj količini džempera i jakni te nešto čizmica. Sve je to razvrstano i složeno u ormare kako bi se lako moglo pokazati i darovati "Oazinim" korisnicima. Nakon odlaska svakog korisnika izvađena roba opet se slaže u ormare radi preglednosti i boljeg snalaženja.

Tokom devetog mjeseca nije bilo nekih većih i velikih donacija, ali ih je ipak bilo dovoljno da se zadovolje tekuće potrebe. Pojedina odjeća se i odvajala za otpis jer korisnici nisu zainteresirani za nju. Takva će roba biti reciklirana na odgovarajući način (vidjeti npr. ovdje).

Pročitano 689 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok