MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 20. 08. 2016.

Festival "TardaFest" – drugi dan

Radionica izrade narukvica prijateljstvaRadionica izrade narukvica prijateljstva(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 20. VIII. 2016. godine, drugog dana "TardaFesta", nastavljena su mnogobrojna događanja koja su razne udruge organizirale za mališane i ostale posjetioce. Među udrugama bila je i Mirovna grupa Oaza sa svojom već tradicionalnom radionicom izrade narukvica prijateljstva, koja se baš lijepo tematski uklapala u manifestaciju povezivanja Hrvatske i Turske.

Radionica, koju su vodile Jelena i Ana, privukla je velik broj zainteresiranih koji su se za tili čas "zapleli" u šarene trake i konce, od kojih su se – s više ili manje spretnosti – izrađivale unikatne narukvice za rođake, prijatelje, susjede, učiteljice i druge zaslužne osobe. Na radionici je bilo veselo, zanimljivo i uzbudljivo pa su tri sata kreativnog rada protekla u trenu. Radni materijal iz korpi sasvim je nestao, a ostala su nasmiješena lica sa zadovoljnim pogledom na zapešća ruku, gdje su se šepurile šarene narukvice.

I tako je za "Oazine" aktivistice uspješno završio i drugi dan "TardaFesta", nakon koga su – umorne, ali zadovoljne – krenule kući na zasluženi odmor.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok