MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 19. 08. 2016.

Festival "TardaFest" – prvi dan

'Oazin' štand - Sabina i Jelena'Oazin' štand - Sabina i Jelena(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 19. VIII. 2016. godine, u organizaciji Udruge za ruralni turizam Đola i suorganizaciji Općine Darda, Turskog veleposlanstva u Republici Hrvatskoj i Turističke zajednice Baranje, održan je prvi dan dvodnevnog festivala nazvanog "TardaFest". U starom, raskošnom parku darđanskog Dvorca Esterházy veliki broj posjetitelja imao je priliku razgledati mnogobrojne štandove i uživati u turskoj kahvi, čaju, rahatlokumu i baklavi.

Djeci i mlađima na raspolaganju su bile razne edukativne i kreativne radionice, na kojima su mogli saznati nešto više o turskoj povijesti, sultanu Sulejmanu Veličanstvenom, kao i o poznatom Turskom mostu koji je povezivao Osijek i Dardu.

Na tom festivalu šarenila učestvovala je i Mirovna grupa Oaza svojim štandom suvenira, za kojim su bile Jelena, Sabina i Ana. Prvi dan "TardaFesta" protekao je u dobrom raspoloženju i bogatom programu, uz prikladnu glazbu i uslužne volontere, koji su bili pravi domaćini i svima na usluzi.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok