MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 04. 05. 2016.

Četvrta radionica iz projekta "Nenasilje je baš fora"

Četvrta radionica u odjelu 3.b učiteljice Mirte PilićČetvrta radionica u odjelu 3.b učiteljice Mirte Pilić(Fotoalbumi: 3.a, 3.b, posebni odjeli nižih i viših razreda)

Nakon odrađene prve, druge i treće radionice (vidjeti ovdje, ovdje i ovdje), učenici OŠ "Dr. Franjo Tuđman" iz Belog Manastira, sa svojim učiteljicama, u travnju i svibnju 2016. godine održali su četvrtu radionicu u sklopu "Oazinog" projekta "Nenasilje je baš fora" pod nazivom "Rješavajmo sukobe".

Učenici su kroz tu radionicu vježbali prepoznati svakodnevne konfliktne situacije i primjenjivati različite načine konstruktivnog nenasilnog rješavanja sukoba i logiku pomicanja motrišta s argumentiranja o tome tko je u pravu na prepoznavanje stvarnog interesa svake strane u sukobu. Igrom uloga učenici su stekli neka pozitivna iskustva primjenjiva u svakodnevnom školskom i izvanškolskom životu.

Četvrtu radionicu u posebnim odjelima nižih razreda vodila je učiteljica Senka Žigić, a radionicu u posebnim odjelima viših razreda vodila je učiteljica Ankica Vujaklija. U 3.a, 3.b i 3.c odjelu četvrtu radionicu vodile su učiteljice tih odjela Ivana Hannich, Mirta Pilić i Vesna Rakić.

Pročitano 819 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok