MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 30. 04. 2016.

Treća radionica iz projekta "Nenasilje je baš fora"

3.a odjel učiteljice Ivane Hannich3.a odjel učiteljice Ivane Hannich(Fotoalbumi: 3.a, 3.c, posebni odjeli viših razreda, posebni odjeli nižih razreda)

Nakon odrađene prve i druge radionice (vidjeti ovdje i ovdje), učenici OŠ "Dr. Franjo Tuđman" iz Belog Manastira, sa svojim učiteljicama, u travnju 2016. godine održali su treću radionicu u sklopu "Oazinog" projekta "Nenasilje je baš fora" pod nazivom "Važno je slušati".

U toj radionici učenici su upoznati s vještinom jasnog izražavanja sebe bez interpretacije i optuživanja drugogaVježbali su aktivno slušanje te razlikovanje između TI-govora i JA-govora. Naučili su razvijati sposobnosti i vještine komunikacije i kooperacije.

Treću radionicu vodila je učiteljica Sanela Dropulić u posebnim odjelima nižih razreda, a radionicu u posebnim odjelima viših razreda vodila je Vera Marković. U 3.a, 3.b i 3.c odjelu treću radionicu vodile su učiteljice tih odjela Ivana Hannich, Mirta Pilić i Vesna Rakić.

Pročitano 732 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok