MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 26. 07. 2016.

Druženje starijih osoba u Kneževu

Šaćira, Enis i Vera (iza fotoaparata: Irina)Šaćira, Enis i Vera (iza fotoaparata: Irina)U utorak, 26. VII. 2016. godine, u Kneževu je, kod teta-Šaćire, organizirano još jedno druženje starijih osoba u sklopu "Oazinog" projekta "Bolje sutra za starije osobe u Popovcu i Belom Manastiru", kojega financiraju zaklade Slagalica i Zajednički put sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Na druženju su bile Kneževčanke Irina, Šaćira i Vera te Enis Ibrahimović, koordinator "Oazine" partnerske udruge "Svjetlo nade", koji je i organizirao to druženje. Na slici su Šaćira, Enis i Vera, dok je susjeda Irina bila iza fotoaparata. Ona je imala opravdan razlog za izbjegavanje slikama: teta-Šaćira joj je upravo friško ofarbala kosu.

Tokom druženja najviše je bilo riječi o teta-Verinom skorom boravku u Makarskoj i posjetu sa sestrom Međugorju. Prepričavala im je svoje doživljaje s putovanja te opisivala ljepote koje je pritok vidjela. A onda je krenula sa svojim vještim i znalačkim pričanjima viceva i šala, kojima je veoma nasmijala sve učesnike druženja. Enis tvrdi da je bilo "zanimljivo i veselo" te poziva i ostale ljude da se druže sa starijim osobama.

Pročitano 1271 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok