MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 13. 07. 2016.

Druženje osoba treće životne dobi

Gerontodomaćica Mira Ćosić i bake Rada, Marica i DragicaGerontodomaćica Mira Ćosić i bake Rada, Marica i DragicaU srijedu, 13. VII. 2016. godine, "Oazina" gerontodomaćica Mira Ćosić organizirala je u belomanastirskoj Ulici Nikole Tesle druženje triju ženskih osoba treće životne dobi. Takva druženja "Oaza" provodi u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Druženje je održano kod "Oazine" stare korisnice bake Rade, a pridružile su joj se bake Dragica i Marica.

S obzirom na veliku vrućinu, bake su se okupile već u devet sati ujutro. Uz kavicu i sok druženje je proteklo u razgovorima o svakodnevnim temama. Baka Dragica nedavno se vratila s mora pa je ostalima prepričavala kako je protekao njen odmor, uz zaključak da joj je bilo lijepo, samo što je kratko trajalo. Ostale bake potrudile su se da joj ispričaju sve ono što je propustila dok je nije bilo kod kuće. Druženje je proteklo u ugodnoj atmosferi, ako se izuzme velika vrućina.

Pročitano 964 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok