MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 25. 05. 2016.

Dogovor oko održavanja kreativnih radionica

Enis Ibrahimović i Ana JeličićEnis Ibrahimović i Ana JeličićU srijedu, 25. V. 2016. godine, u Kneževu je – s početkom u 18 sati – održan pripremni sastanak za likovno-kreativne radionice koje se trebaju održati u Kneževu, Popovcu i Branjini, a kroz projekt "Bolje sutra za starije osobe u Popovcu i Belom Manastiru". Taj projekt financiraju zaklade Slagalica i Zajednički put sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, a provode ga belomanastirska Mirovna grupa Oaza kao nositelj i udruga "Svjetlo nade" iz Kneževa kao partner.

Na sastanku, koji je bio efikasan i konstruktivan, predstavnici navedenih udruga Ana Jeličić i Enis Ibrahimović dogovorili su termine i raspored održavanja radionica, kao i način rada. Radionice će prvenstveno okupljati korisnice koje imaju interes za likovno-kreativno izražavanje i koje žele unijeti neke pozitivne novine u svoj život.

Pročitano 709 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok