MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 08. 06. 2016.

Likovno-kreativna radionica u Kneževu (I)

Mala radišna četa: mladost i iskustvoMala radišna četa: mladost i iskustvo(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 8. VI. 2016. godine, u Kneževu je održana prva u nizu likovno-kreativnih radionica kroz projekt "Bolje sutra za starije osobe Popovca i Belog Manastira", kojega financiraju Zaklada Slagalica i Zaklada Zajednički put sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Radionicu je vodila "Oazina" aktivistica Ana Jeličić u prisustvu Enisa Ibrahimovića iz partnerske udruge "Svjetlo nade".

Na radionici je bilo osam znatiželjnih korisnica, koje su s velikim nestrpljenjem dočekale njezin početak. One su imale priliku upoznati se sa salvet-tehnikom, kojom su ukrasile kartonske kutije. Rad i druženje te male radišne čete proteklo je u dobrom ozračju, čemu su sigurno doprinijele i međugeneracijske razlike. Naime, tu se izmjenjivala mladost i iskustvo jer je raspon bio od 5 do 82 godine. Svatko je htio pokazati što zna i umije pa je tako takmičarski duh bio dobar pokretač za lijepe, šarene uratke, na koje su svi bili jako ponosni. Tko kaže da je Kneževo "usnulo"? Treba ga samo malo potaknuti!

Pročitano 931 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok