MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 07. 2016.

Poziv na "Oazin" izlet na Šećeransko jezero

Arhivski snimak: Šećeransko jezeroArhivski snimak: Šećeransko jezeroMirovna grupa Oaza poziva sve svoje korisnike i korisnice, a i ostale zainteresirane građane Belog Manastira i prigradskih naselja, na izlet na Šećeransko jezero u nedjelju, 10. VII. 2016. godine. Okupljanje izletnika zakazano je za 16:45 pred Društvenim centrom u Ulici J. Antala 3, a na izlet se kreće u 17 sati.

Planirano je da se na izlet ide u tri grupe: oni koji vole hodati "put" dug oko tri kilometra prijeći će pješke, drugi će ići biciklima, a treća autima. Izlet je zamišljen kao druženje osoba treće životne dobi i s osobama treće životne dobi, a također i kao način da se Belomanastirci bolje upoznaju s okolinom svoga grada. Imamo, naime, informacija da neki od njih nikada nisu bili na Šećeranskom jezeru, iako se nalazi nadomak grada.

Na cilju će se izletnici prošetati oko jezera i nasipom rječice Karašice, razgledati ono što je dosad napravljeno na mjestu budućeg belomanastirskog rekreacijskog centra te – uz skromno osvježenje – uživati u prijateljskim razgovorima, ugodnom vremenu i lijepoj prirodi.

Izlet je jedna od aktivnosti "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok