MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 31. 05. 2016.

Likovno-kreativna radionica u Popovcu (I)

Ukrašavanje kartonskih kutija salvet-tehnikomUkrašavanje kartonskih kutija salvet-tehnikom(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 31. V. 2016. godine, u Popovcu je održana prva u nizu od šest likovno-kreativnih radionica kroz projekt "Bolje sutra za starije osobe Popovca i Belog Manastira", kojega financiraju Zaklada Slagalica i Zaklada Zajednički put sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Radionicu su vodile "Oazine" aktivistice Ana Jeličić i Jelena Opačić-Matijević u prisustvu Enisa Ibrahimovića iz partnerske udruge "Svjetlo nade".

Tema prve radionice, kojoj je prisustvovalo 12 korisnica, bila je salvet-tehnika. Ukrašavale su se kartonske kutije u obliku srca, koje su korisnicama simbolično dale do znanja da su im te besplatne radionice organizirane od srca, s porukom za bolje sutra starijim osobama u manjim sredinama. Radionica je protekla radno i u dobrom raspoloženju, a završila je kako i dolikuje dobrom domaćinu: malom zakuskom. A što su vrijedne ruke napravile, pogledajte u našem fotoalbumu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok