MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 04. 07. 2016.

Treća radionica za izradu Intervencijskog plana

Radionica u Maloj vijećniciRadionica u Maloj vijećniciU ponedjeljak, 4. VII. 2016. godine, s početkom u 10 sati, u belomanastirskoj Maloj vijećnici održana je treća radionica s partnerstvom za izradu "Intervencijskog plana (IP) pilot-područja Beli Manastir / Darda" u sklopu provedbe "Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima". Na radionici je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, a održana je u sklopu projekta Tehničke pomoći Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske Unije (MRRFEU) u pripremi gore spomenutog programa.

Nakon uvodnog obraćanja belomanastirskog gradonačelnika Ivana Doboša i predstavnice Općine Darda Ružice Radovanović, Mirta Nikolić iz tima tehničke podrške (MRRFEU) iznijela je sažetak glavnih koraka u procesu planiranja na lokalnoj razini. Potom su Kornelija Pacanović Zvečevac (Grad Beli Manastir), voditeljica Jedinice za IP, i Milica Ivezić (Općina Darda), zamjenica voditeljice za IP, iznijele glavne rezultate analize i razvojne teme odn. glavne razvojne potrebe za Grad Beli Manastir odn. Općinu Darda.

Pročitano 1047 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok