MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 19. 05. 2016.

Panel-diskusija na sajmu "Pravo doba"

Tema: 'Kultura davanja za snažnije društvo'Tema: 'Kultura davanja za snažnije društvo'(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje-KGZ, ovdje-panel, ovdje-otvorenje i ovdje-sajam)

U četvrtak, 19. V. 2016. godine, s početkom u 12 sati, u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma održana je panel-diskusija na temu"Kultura davanja za snažnije društvo", koju je organizirala Zaklada Zajednički put u sklopu "sajma za 50+ generaciju" "Pravo doba". Sajam se održavao od 19. do 21. svibnja uz mnoštvo aktivnosti (od kojih je jedna bila prezentacija programa Knjižnica Grada Zagreba). Sajam je otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

U panel-diskusiji učestvovali su: Mia Pavlica, voditeljica projekata u Volonterskom centru Zagreb, Jelena-Gordana Zloić, voditeljica Odjela za ugovaranje i dodjelu financijskih potpora osječke Zaklade za razvoj lokalne zajednice Slagalica, Vesna Nedić, direktorica i projekt-koordinatorica Mirovne grupe Oaza, Martina Rizman Matic, direktorica korporativnih komunikacija tvrtke Vipnet d.o.o. (kao predstavnica profitnog sektora koji je primjer odlične prakse korporativnog volontiranja) te volonter dr. sc. Anđel Starčević, koji drži tečaj engleskog jezika u Domu za starije Medveščak. Moderatorica panel-diskusije bila je Ines Vrban, upraviteljica Zaklade Zajednički put.

Cilj panel-diskusije bio je da se progovori o snazi i potencijalima civilnog društva, o zakladništvu, filantropiji i volonterstvu te o važnosti njegovanja kulture davanja kao ogromnog alata u razvoju lokalnih zajednica, ali i u povećanju kvalitete života svih građana (ovom prilikom s naglaskom na povećanje kvalitete života naših starijih građana).

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok