MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 01. 05. 2016.

"Oazine" plesne radionice (IV/2016)

Uvježbavanje plesnih koreografijaUvježbavanje plesnih koreografija"Oazine" plesne radionice, pod vodstvom plesne trenerice Aleksandre Bolmanović, održavane su i u četvrtom mjesecu 2016. godine svakog petka od 18 do 20 sati za osnovce, a potom od 20 do 22 sata za srednjoškolce i starije. Za osnovce radionice su održavane u sklopu "Oazinog" projekta "Nenasilje je baš fora", a radionice za srednjoškolce "Oaza" je provodila samostalno.

U četvrtom mjesecu 2016. godine održane su četiri redovite radionice plus jedna dodatna (u srijedu, 27. IV.), na kojima su se uvježbavale već uobičajene koreografije. Na jednoj od tih radionica "Oazin" zaposlenik Neno Radić za potrebe projekta snimao je videosnimku uvježbavanja plesnih koreografija.

Na poziv Plesnog studija Shine "Oazini" plesači su u petak, 29. IV. 2016, aktivno učestvovali u obilježavanju Svjetskog dana plesa (izvještaj vidjeti ovdje).

Pročitano 918 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok