MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 03. 05. 2016.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (IV/2016)

Otkrivanje nečega novog i samodokazivanjeOtkrivanje nečega novog i samodokazivanjeU proljetnom mjesecu travnju 2016. godine, kroz projekt "Dostojanstveno starenje" Ministarstva socijalne politike i mladih, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene utorkom od 18 do 20 sati. Kao i do sada, održavane su u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, pod vodstvom Ane Jeličić.

Broj prisutnih korisnica govori da su radionice rado posjećene i to iz više razloga. Pod brojem jedan je želja za otkrivanjem nečega novog iz svijeta kreative, a pod brojevima dva, tri i četiri su isključenje iz svakodnevice, druženje u ugodnom okruženju i društvu, kao i samodokazivanje.

I tako svakog utorka, u isto vrijeme, ali uz druge teme, "Oazine" kreativke stvaraju nešto lijepo i neobično, što će se moći vidjeti – i naravno kupiti – na predstojećim sajmovima. U mjesecu travnju izrađivani su mali suveniri i ukrasni predmeti, koje "Oazine" korisnice rado nose ili kao unikatne proizvode poklanjaju svojim najdražima.

Pročitano 779 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok