MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 20. 05. 2016.

"Hrvatska volontira" u Belom Manastiru

Slikanje prije početka akcijeSlikanje prije početka akcije(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 20. V. 2016. godine, od 8 do 13 sati, u belomanastirskom Društvenom centru i oko njega održana je volonterska akcija "Za čistiji Grad Beli Manastir", koja je jedna od aktivnosti "Oazinog" projekta "Naučimo volontirati" i koja je bila dio nacionalne manifestacije "Hrvatska volontira 2016."

U akciji su učestvovale tri udruge koje imaju sjedište u Društvenom centru: Mirovna grupa Oaza, P.G.D.I. i Udruga Roma Grada Belog Manastira – Baranje. Cilj akcije bio je da se temeljito očiste i urede sve prostorije Centra, park i parkiralište ispred zgrade te prolazi oko zgrade i dvorišni prostor.

U akciji su učestvovali Ana, Jelena, Stela, Vesna, Jovan, Neno; Antonija, Donka, Mira, Snežana ("Oaza"), Ana, Mirela (P.G.D.I.), Gordana ("Alerga") i s malim zakašnjenjem Branko, Nenad i Nikola (Udruga Roma). Nakon nekoliko sati vrijednog rada cilj je u potpunosti ostvaren, a sav skupljeni otpad (papir, granje, plastika, staklo) zbrinut je na ekološki način. Akciji se priključio i poslovni sektor u vidu susjedne Pekarne "Nova Europa" vlasnika Ferida Gjibexhija donacijom 30 kifli, kojima su se – uz kavu, čaj i sokove – akcijaši u slast okrijepili.

(Vidjeti i ovdje)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok