MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 12. 05. 2016.

Sastanak lokalnih volonterskih centara

Razmjena iskustava o postignutim rezultatimaRazmjena iskustava o postignutim rezultatima(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 12. V. 2016. godine, u Osijeku je održan sastanak lokalnih volonterskih centara. Uime 'Oazinog' volonterskog centra na sastanku su bile Vesna Nedić i Ana Jeličić. Vijest o sastanku prenosimo s web-stranice Volonterskog centra Osijek (ovdje):

Volonterski centar Osijek je regionalni volonterski centar i za svoje suradnike ima nekoliko lokalnih volonterskih centara na svom području. To su:

  • Lokalni volonterski centar Vukovar (Proni centar za socijalno podučavanje)
  • Lokalni volonterski centar Belišće (Udruga Zvono)
  • Lokalni volonterski centar Beli Manastir (Mirovna grupa Oaza)
  • Lokalni volonterski centar Slavonski Brod
  • Lokalni volonterski centar Vukovarsko-srijemske županije u Županji

Na sastanku lokalnih volonterskih centara suradnici su razmijenili iskustva o postignutim rezultatima, razgovarali o budućnosti i o trendovima razvoja volonterstva u našoj regiji. Također, dogovorene su i zajedničke aktivnosti za nadolazeći period, kao i načini pružanja podrške lokalnim volonterskim centrima kroz jačanje njihovih kapaciteta za provedbu aktivnosti na područjima na kojima djeluju.

Lokalni volonterski centri promiču vrijednosti volontiranja, razmjenjuju informacije o ponudi i potražnji volonterskog rada, obrazuju o menadžmentu volontera i obrazuju građane o volontiranju.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok