MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 11. 05. 2016.

Nakon kvrcavice očišćena Betonska ulica

Čišćenje kolnika nakon kvrcaviceČišćenje kolnika nakon kvrcaviceNa raskršću Betonske i Školske ulice u Belom Manastiru dogodile su se dosad mnoge prometne kvrcavice, nezgode i nesreće, čak i sa smrtnim ishodom. Otkad su tu postavljeni semafori, broj nesreća se smanjio, ali se one – nažalost – još uvijek dešavaju. Pogledajte naš članak o tome otprije pet godine ovdje. Jedna kvrcavica dogodila se i 11. V. 2016. godine prijepodne (sliku pogledajte ovdje).

Čini se da je ta kvrcavica prošla samo sa štetom na automobilima. Nakon policijskog očevida, automobili su uklonjeni s kolnika. Potom su stigli djelatnici "Cestinga" i "Baranjske čistoće" pa su, uz policijske upute, uklonjeni tragovi kvrcavice. To je za pohvalu. U nekim ranijim slučajevima, poslije očevida, svi bi se – policajci, učesnici nesreće i radoznalci – brzo razišli, a okolnim stanarima prepustili bi da u ruke uzmu lopate i metle i uklone rasuto staklo i otkinute metalne i plastične dijelove automobila.

Pročitano 916 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok