MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 04. 03. 2016.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (II/2016)

Ženske cipele iz velike donacijeŽenske cipele iz velike donacije(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

"Oazina" burza odjeće i obuće odradila je i u mjesecu veljači 2016. godini svoje uobičajene aktivnosti. Doniranu robu zaprimila je 15 puta, a izdavala ju je 30 puta ugroženim osobama s područja Grada Belog Manastira, ali i iz mjesta koje pripadaju drugim baranjskim općinama (Bolman, Darda, Kneževo).

Sve donacije bile su dobre jer se radilo o odjeći i obući koja je tražena i brzo nađe svoje korisnike. Krajem mjeseca primljena je jedna velika donacija odjeće i obuće u sedam kutija. Iz te donacije odmah je odvojena jedna kutija s posteljinom, ručnikom, zavjesama, stolnjacima i sl. za jednu obitelj kojoj je baš to potrebno, a u toku je i prikupljanje odjeće i obuće za dječaka od šest godina. U toj većoj donaciji našao se i jedan mobitel za poklanjanje.

Zanimljivo je spomenuti i jednog "Oazinog" korisnika koji pokupi stvari ostavljene kraj kontejnera te ih donese u Burzu, a ujedno odnese nešto za sebe ako takvo što nađe. Do sada je u Burzu donosio samo urednu odjeću i obuću.

Na kraju još i napomena da "Oazine" aktivistice koje rade u Burzi redovno vode svu potrebnu administraciju.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok