MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 03. 03. 2016.

Poziv na znanstveni skup u Belom Manastiru

Zavod za baranjsku povjesnicuZavod za baranjsku povjesnicuZavod za baranjsku povjesnicu i Centar za kulturu Grada Beloga Manastira, u suradnji s Državnim arhivom u Vukovaru i Državnim arhivom u Osijeku, organiziraju međunarodni znanstveni skup na kojem će se okupiti sudionici iz Hrvatske (Osijek, Vukovar), Bosne i Hercegovine (Tuzla), Mađarske (Pečuh, Segedin) i Srbije (Sombor, Novi Sad). Skup će se održati u petak, 11. III. 2016. godine, u belomanastirskoj Velikoj vijećnici, s početkom u 9 sati.

Tema skupa je društveno-kulturološki opći kontekst granica, posebno Baranje, Podunavlja i susjednih regija u odnosu na europske civilizacijske stečevine i Balkan. Organizatori skupa rado očekuju sve zainteresirane.

Pročitano 1370 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok