MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 16. 02. 2016.

Četvrta radionica o baranjskoj baštini

Učesnici radioniceUčesnici radionice(Fotoalbum se može vidjeti ovdje i ovdje)

U utorak, 16. II. 2016. godine, u belomanastirskom Hotelu Patria održana je četvrta radionica po projektu "Etnološki centar baranjske baštine" u organizaciji Turističke zajednice Baranje i Grada Belog Manastira. Voditeljica radionice bila je Sonja Vuković, predsjednica osječke Udruge za kreativni razvoj Slap.

Tema radionice bila je prilagodba i prezentacija suvenira. Prisustvovali su joj predstavnici raznih udruga, OPG-ova i obrta koji se bave izradom i prodajom suvenira. Među prisutnima bila je i Ana Jeličić s "Oazinim" suvenirima.

Voditeljica je, kroz mnogobrojne primjere dobre prakse, predstavila ulogu i značaj suvenira svakog kraja i posebno naglasila važnost dizajna i pakiranja, koji zapravo prodaju proizvod. Turisti, naime, uglavnom kupuju nešto oku privlačno, nepcu prijatno i karakteristično za kraj koji su posjetili.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok