MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 04. 01. 2016.

Likovno-kreativne radionice ponedjeljkom (XII/2015)

Izrada krpenih lutaka - povratak u djetinjstvoIzrada krpenih lutaka - povratak u djetinjstvoU posljednjem mjesecu 2015. godine održane su tri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom, koje vodi Jelena Opačić-Matijević. Na njima je bilo od 10 do 13 korisnica. Na radionicama je nastavljeno ono što je započeto u prošlom mjesecu: izrada krpenih lutaka. Korisnice su šivale haljinice i odijela za svoje lutke, pravile im frizure, davale imena…

Jednom riječju, vratile su se u svoje ili u djetinjstvo svoje djece te se prisjećale prvih lutaka i teškog nabavljanja krpica za šivanje. Nakon treće radionice lutke su bile spremne za stavljanje pod božićni ili novogodišnji bor, uz nadu da će obradovati one kojima su namijenjene: kćerke ili unuke.

Pročitano 789 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok