MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 01. 2016.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (XII/2015)

S posljednje radionice u 2015. godiniS posljednje radionice u 2015. godini(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U mjesecu prosincu 2015. godine održane su u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra četiri likovno-kreativne radionice za žene utorkom od 18 do 20 sati. Financirane su sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, a vodila ih je Ana Jeličić. Na njima je ukupno bilo 48 korisnica.

Na tim radionicama korisnice su pokazale svoju umješnost i maštovitost kod izrade raznih čestitki, malih suvenira i božićnih ukrasa, koji su bili odraz predblagdanskog raspoloženja. Svi radovi bili su pomno ukrašeni tako da bi privlačili što više pogleda i kupaca na Adventskom sajmu. I tako su, eto, u dobrom raspoloženju "Oazine" kreativke dočekale i posljednju radionicu u 2015. godini, kada su se, uz malu zakusku i prigodne poklone iz vlastite radionice, rastale na dva tjedna, uz dobre želje za Božić i Novu godinu.

Pročitano 1016 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok