MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 21. 12. 2015.

Izvanredna sjednica "Oazine" Skupštine

Članice i članovi 'Oaze'Članice i članovi 'Oaze'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 21. XII. 2015. godine, s početkom u 18 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, održana je izvanredna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza. Sjednici je prisustvovalo 17 od ukupno 29 članova, a imala je ovakav dnevni red:

  1. Izbor radnog predsjedništva, zapisničara i dva ovjerovitelja
  2. Prijedlog, rasprava i usvajanje Financijskog plana za 2016. godinu Mirovne grupe Oaza Beli Manastir
  3. Razno.

Nakon izbora radnih tijela i usvajanja dnevnog reda krenulo se s daljim radom. Direktorica "Oaze" Vesna Nedić upoznala je prisutne članove s prijedlogom Financijskog plana za 2016. godinu. Nakon kraće rasprave Skupština je jednoglasno usvojila predloženi plan.

Kako "pod razno" nitko nije imao ništa za dodati, Skupštine je uspješno završena te je nastavljeno druženje uz posluženje koje su pripremile članice Ana i Savica povodom porodične slave.

Pročitano 846 puta
Prethodni i sljedeći članak: « 18 godina "Hrvatske žene" Čestitka »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok