MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 17. 12. 2015.

18 godina "Hrvatske žene"

Kliknite na zahvalnicu za veći formatKliknite na zahvalnicu za veći format

U četvrtak, 17. XII. 2015. godine, članice Društva "Hrvatska žena" – Baranja Beli Manastir proslavile su 18 godina postojanja i rada toga društva. Svečanom druženju u društvenim prostorijama u Omladinskom domu u Belom Manastiru prisustvovali su brojni gosti i suradnici. I kao što i priliči takvom događanju, bilo je tu lijepih riječi, prisjećanja i zahvala, što je kod mnogih članica izazvalo brojne emocije.

Prvo se gostima obratila predsjednica Marija Keler, a potom je najstarija članica i voditeljica radionice Marija Sičajmov uručila zahvalnice članicama koje su sve vrijeme podržavale rad društva, kao i udrugama s kojima je društvo proteklih godina surađivalo. Uime "Oaze" zahvalnicu je primila Ana Jeličić, koja se zahvalila "Hrvatskoj ženi" i zaželjela joj dalji uspješan rad.

Nakon kratkog službenog dijela uslijedio je domjenak i prijatno druženje uz čestitke za nadolazeće blagdane.

(Članak o društvu na Wikipediji: ovdje)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok