MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 13. 12. 2015.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (XI/2015)

Jelena razvrstava doniranu robuJelena razvrstava doniranu robu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U toku mjeseca studenog 2015. godine "Oazina" burza odjeće i obuće zaprimila je robu od 26 donatora. Kod pojedinih donacija radilo se o većoj količini robe pa je trebalo čak po nekoliko dana da bi se sve to popisalo i preuzelo. Roba je korisnicima izdavana 49 puta, s tim da su neki dolazili i više puta jer se radi o višečlanim obiteljima pa ne mogu u jednom danu naći odjeću ili obuću za sve ukućane.

U ovom mjesecu bilo je i neuobičajenih donacija: veća količine školskih torbi s pripadajućim pernicama, dječja sjedalica za automobil te velika količina raznih igračaka, na veliko veselje najmlađih korisnika.

Određena količina robe morala se otpisati jer je dugo stajala i nitko je nije htio uzeti. Takva roba pripremljena je za reciklažu i uskladištena. Tokom mjeseca uredno je vođena potrebna dokumentacija.

Pročitano 958 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok