MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 25. 11. 2015.

Radionica na izradi LRS LAG-a Baranja u Belom Manastiru

Ured LAG-a BaranjaUred LAG-a BaranjaU srijedu, 25. XI. 2015. godine, u Uredu LAG-a Baranja održana je radionica za izradu Lokalne razvojne strategije (LRS) LAG-a Baranja. Radionici, koju su držale Lidija Dabić iz LAG-a i Gordana Stojanović ispred osječke Udruge za kreativni razvoj Slap, prisustvovali su predstavnici javnog, privatnog i civilnog sektora s područja Grada Belog Manastira. Njima će stečena znanja i sama strategija biti podloga i osnovaza nominiranje za EU-projekte, sukladno Programu ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014-2020.

Uime Mirovne grupe Oaza na radionica je bila Ana Jeličić. Prema njezinom mišljenju, radionica je bila zanimljiva i svima korisna. Obrađivale su se četiri tematske cjeline, kroz koje su sudionici došli do novih informacija, a mogli su i sami dati prijedloge, iznijeti svoje potrebe i ideje, kojima će sudjelovati u određivanju strateških odrednica u razvoju Baranje.

(Opširnije: lag-baranja.hr)

Pročitano 1001 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok