MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 12. 11. 2015.

Sastanak Hrvatske mreže volonterskih centara

Hrvatska mreža volonterskih centaraHrvatska mreža volonterskih centara(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 12. XI. 2015. godine, s početkom u 10 sati, u zagrebačkom Hotelu International, Hrvatska mreža volonterskih centara (HMVC) organizirala je sastanak za punopravne i pridružene članice HMVC-a, druge lokalne volonterske centre i predstavnike Ministarstva socijalne politike i mladih. Cilj sastanka bio je zajedničkim snagama kreirati platformu za razvoj budućih aktivnosti na području volonterstva.

Hrvatska mreža volonterskih centara formalno je osnovana 8. I. 2015. godine kao neprofitna organizacija. U skladu s formalnim osnutkom, izrađen je novi plan djelovanja i širenja HMVC-a. Sastanak je vodila koordinatorica HMVC-a Sandra Nuždić.

Na sastanku su predstavljena dosadašnja postignuća i nova organizacijska struktura HMVC-a, trendovi u razvoju i standardi kvalitete volonterskih centara te strateške smjernice HMVC-a. Predstavljen je i "Nacrt prijedloga Nacionalnog programa za razvoj volonterstva (2015. – 2018.)". Na kraju sastanka predstavnici punopravnih i pridruženih članica ostali su na kraćem upoznavanju s aktivnostima koje provodi HMVC i s prijedlozima za bolji rad HMVC-a.

Uime "Oaze" i "Oazinog" volonterskog centra na sastanku je bila Vesna Nedić, uime Volonterskog centra Osijek bile su Lejla Šehić Relić i Jelena Kamenko, uime Udruge za razvoj civilnoga društva SMART – Volonterskog centra Rijeka Slađana Novota, uime Volonterskog centra Zagreb Ivana Kordić i Jela Prgić Znika, a uime Udruge "Mi" – Volonterskog centra Split Nives Ivelja.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok