MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 05. 11. 2015.

Radionica u sklopu projekta e-RR

Predstavnici baranjskih institucija i udrugaPredstavnici baranjskih institucija i udruga(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 5. XI. 2015. godine, s početkom u 11:30 sati, u Regionalnom uredu OsijekHrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) održana je radionica u sklopu projekta e-Roma Resource (e-RR). Radionicu je organizirala HZZ-ova Ispostava Beli Manastir.

e-Roma Resource međunarodni je projekt kojega provodi konzorcij od šest partnera iz pet zemalja Europske unije. Glavni cilj projekta je jačanje suradnje institucija, udruga i profesionalaca koji se svakodnevno bave problematikom romske populacije te razmjena i širenje projektnih ideja i primjera dobre prakse između članica Europske unije.

Na radionici je Mihovil Mates iz HZZ-ovog Područnog ureda Karlovac predstavio platformu e-RR i brojne mogućnosti njezine primjene, kao i primjere dobre prakse, projekte i materijale korisne u radu s romskom populacijom u području zapošljavanja, obrazovanja, zdravstva i dr.

Na radionici je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, kao i predstavnici brojnih baranjskih institucija i udruga koje se bave problematikom Roma: Nadica Balog, predsjednica Udruge žena Romkinja "Romsko srce" iz Jagodnjaka, Janoš Boni, ravnatelj Osnovne škole Darda; Martina Kedmenec, socijalna radnica Centra za socijalnu skrb Beli Manastir; Duško Kostić, predsjednik Udruge romskog prijateljstva "Luna";Damir Mendler, ravnatelj belomanastirske Osnovne škole "Dr. Franjo Tuđman"; Zvonko Rusić, predstavnik Općine Petlovac; Predrag Stojanović, zamjenik belomanastirskog gradonačelnika; Nada Šinko, voditeljica HZZ-ove Ispostave Beli Manastir; Ljiljana Tokić, ravnateljica belomanastirskog Dječjeg vrtića "Cvrčak"; Jasna Petrović, Danka Hudić i Dragana Lisjak iz Udruženja "Baranja" Lug te Ante Pandžić iz Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Osječko-baranjske županije i Katarina Katulić, Marija Koški i Sanela Ravlić iz HZZ-ovog Regionalnog ureda Osijek.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok