MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 17. 10. 2015.

In memoriam baki Anici Gašparić

Baka Anica s volonterima u svom dvorištuBaka Anica s volonterima u svom dvorištuČudni su putevi ljudske sudbine, kojima ruku pod ruku idu i radost i tuga. Tako je išao i život naše bake Anice. Nedavno smo pisali o zajedničkoj volonterskoj akciji "Ostvari nečiji san volontiraj bar 1 dan", u kojoj su zaposlenici osiguravajuće kuće GRAWE Hrvatska d.d. i aktivisti "Oaze" kod spomenute bake u jednom danu obojili vrata, prozore, oluke i ogradu te vratili sjaj starom bunaru. To je kod teško pokretne bakice izazvalo mnogo pozitivnih emocija i radosti.

Nažalost, već za dva tjedna, 17. IX. 2015. godine, ta radost grubo je prekinuta. Baka Anica je iznenada preminula, tiho i sama u svom domu, u kome je provela i cijeli život, koji nije bio nimalo lak, pogotovo kad su stigle starost, bolest i samoća. No, tu su bili prijatelji, susjedi i mi – "Oaza". Nama, koji smo je poznavali i bili dio njene svakodnevice, ostaju lijepe uspomene i zadovoljstvo što smo joj olakšali i uljepšali posljednje dane.

Napisala: Ana Jeličić

Pročitano 1183 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok