MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 19. 09. 2015.

"Panona-reli" na "Panona-festu 2015."

Simboličan ispraćaj ljeta i doček jeseniSimboličan ispraćaj ljeta i doček jeseni(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje)

U subotu, 19. IX. 2015. godine, po sunčanom i toplom vremenu, održan je "Panona-reli" u sklopu petog "Panona-festa" – urbanog bijega u prirodu. Taj festival, s partnerima, organizira osječka Udruga za kreativni razvoj Slap, a cilj mu je otkrivanje ekoturističkih potencijala Slavonije. Avanturisti i zaljubljenici u prirodu zaputili su se iz Osijeka, preko Aljmaša, do Erduta pješice, biciklima i kanuima.

'Panona-reli' na biciklima...'Panona-reli' na biciklima...Sudionici "Panona-relija" na svojoj su se ruti zaustavili na nekoliko kontrolnih mjesta, na kojima su imali prilike kušati ponudu lokanih OPG-ova te istražiti lokalne znamenitosti. Uz dobro društvo, obilje smijeha i zabave pješaci, biciklisti i kanuisti zaboravili su na fizički umor, koji su, možda, u nekom trenutku osjetili, a to dokazuje i najmlađi sudionik relija Matko, kojem su samo tri godine.

... na kanuima po rijeci Dravi...... na kanuima po rijeci Dravi...Na odredištu u Erdutu, na prostoru oko erdutske kule, sudionike su dočekale: kreativna radionica Udruge PLANT-aža, plesne izvedbe osječkog Plesnog studija Shine te slamnate skulpture Udruge Slama. Uz sve to, blago umorni i punih stomaka, mogli su se opustiti uz prigodni koncert etnodžeza. Vrhunac večeri bilo je spaljivanje slamnate skulpture, čime je simbolično ispraćeno ljeto i dočekana jesen.

... i pješke... i pješke(Izvor: Sonja Nedić, osijek031)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok