MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 21. 09. 2015.

Izvanredno zasjedanje Skupštine LAG-a Baranja

Radno predsjedništvoRadno predsjedništvo

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 21. IX. 2015. godine, s početkom u 14 sati, u Velikoj vijećnici Grada Belog Manastira održano je izvanredno zasjedanje Skupštine Lokalne akcijske grupe (LAG) Baranja. Članove Skupštine pozdravila je i zasjedanje otvorila predsjednica LAG-a Ana Lazić. Uime Mirovne grupe Oaza na zasjedanju je bila projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Nakon izbora radnog predsjedništva i drugih tijela, zasjedanje je nastavljeno prema predloženom i jednoglasno usvojenom dnevnom redu, koji je imao pet točaka:

  • 1. Izbor radnog predsjedništva, zapisničara i dva ovjerovitelja zapisnika
  • 2. Izbor Verifikacijske komisije
  • 3. Utvrđivanje dnevnog reda
  • 4. Izvještaj Verifikacijske komisije
  • 5. Donošenje novog Statuta LAG-a Baranja

Predsjednik radnog predsjedništva Zoran Kontak, načelnik Općine Popovac, predstavio je izmjene Statuta, a onda dao na glasanje prijedlog da se te izmjene usvoje. Nakon što je novi Statut LAG-a Baranja jednoglasno usvojen, za sve prisutne organiziran je domjenak, na kome je bilo riječi o nastavku financiranja LAG-ova u Hrvatskoj.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok