MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 12. 09. 2015.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (VIII/2015)

Opremanje za novu školsku godinuOpremanje za novu školsku godinuU mjesecu kolovozu 2015. godine "Oazina" burza imala je 26 donacija građana, od kojih su dvije bile velike s više vreća odjeće i obuće. Njih su "Oazine" aktivistice morale više dana sortirati jer je u njima bilo i nešto zimske garderobe, koja se trenutno ne traži.

Posebno se odlagala i odjeća za koju se smatra da nije za dalju upotrebu. S nje se skidaju patent-zatvarači (koji se u nekim baranjskim selima zovu "zimzari") i dugmad jer je to potrebno za daljnji proces reciklaže. Krajem mjeseca tražile su se školske torbe i odjeća za školarce te su se građani odazvali u solidnom broju i usrećili mnoge roditelje koji su korisnici socijalne pomoći.

Roba se izdavala 47 puta. Od toga broja, mnogi primaoci donacija vraćaju se više puta jer ne pronađu uvijek odjeću ili obuću za sve članove svog kućanstva pa dolaze u više navrata. I dalje su najtraženije dječja odjeća i obuća, kao i ona za bebe. Radi uredne administracije korisnici moraju pokazati svoje osobne iskaznice te dati OIB.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok